CLK 3x3 Metre Gazebo Katlanabilir Kamp Çadırları

CLK 3x3 Metre Gazebo Katlanabilir Kamp Çadırları

CLK 3x3 Metre Gazebo Katlanabilir Kamp Çadırları

CLK gazebo kamp çadırları, portatif kamp çadırı imalatı yapan firmamız yeni model küp 4 taraf üzeri ve alt tarafı kapalı iskelete asmalı olarak kullanılacak kamp çadırı ile yerli imalat yapan lider firmadır.

CLK 3x3 metre gazebo kamp kiti, 3x3 metre katlanır gazebo çadıra uyumlu, kit ve gazebo çadırınızı birlikte kullanarak kamp yapabilirsiniz.

Detaylar

CLK 3x3 gazebo kamp çadır siz, aileniz ve bir sonraki eğlenceli seyahatiniz için geniş ve kurulumu kolay bir kamp aksesuar ürünüdür. Mevcut çadırınızı bir kamp cennetine dönüştürün. Daha önceden almış olduğunuz gazebo çadırınıza CLK kamp kiti alarak kamp çadırınıza dönüştürebilirsiniz.

CLK Gazebo kamp çadırı tentenizi dakikalar değil, kelimenin tam anlamıyla saniyeler içinde, ayakta durma odası kapasitesine sahip tamamen yeni bir alana dönüştürebilirsiniz . Yani ister gölge arıyor olun, ister hava koşullarından uzakta tam bir gece uykusu arıyor olun CLK gazebo kamp çadırlarında istediğize ulaşabilieceksiniz.

 3 yan pencereli sineklikli, kapı , kapıda sinekliği bulunan, askı aparatları, ip ve kazık setleri, baca deliği ile beraber tentenizi kişiliğinize uygun bir gazebo çadır ile kombin yaparak eşleştirebilirsiniz .

Özellikler:

  • CLK 3x3 metre 30mm ve 40 mm profil seçenekleri
  • Büyük Boy Giriş Kapısı sineklik dahil
  • Üç Pencere + sineklik + penecere açılabilir
  • Organizatör düzenleyici ve askı aparatları
  • Orjinal 8 li kazık ve ip set
  • Orjinal taşıma çantaları

 

İster renk uyumlu bir kampçı olun ister özgür ruhlu olun tarzınıza uygun renk ve desenler ile gazebo portatif kamp çadırını bulabileceğiniz tek imalatçı firma CLK Outdoor.

İletişim:

İstanbul: 0 216 59 03 53
Ankara: 0 312 429 02 09
Türkiye Geneli Satış: 0 533 925 36 78 

Görseller










IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.