CLK 4x6 Metre Gazebo Çadır Tente

CLK 4x6 Metre Gazebo Çadır Tente

CLK Gazebo 4x6 Metre Kalın Alüminyum Portatif Çadırları

CLK 4x6 Metre Gazebo Çadır 52 mm Kalın Alüminyum Portatif Tente


CLK 4x6 metrelik çardakınızı kurmak için yalnızca iki kişi yeterli, yalnızca 60 saniye ve hiçbir alet gerekmiyor! Nasıl devam edeceğiniz aşağıda açıklanmıştır:

Koruyucu ambalajı çıkarın.

Çardağın bacaklarını açın.

Çardağın köşelerindeki çapraz çubukları "tık" sesini duyana kadar kaldırın. Bu eylem tavanı otomatik olarak kaldıracaktır.

PVC sürtünme önleyici korumaların yapı ile çatı arasındaki tüm temas noktalarında doğru konumlandırıldığını kontrol edin. Gerekirse bunları manuel olarak ayarlayın.

Çardak ayaklarının yüksekliğini kişisel tercihinize göre ayarlayın. Bunu yapmak için bir bacağınızı kaldırın ve ayağınızla bacağınızı aşağı doğru bastırın.

Emniyet kayışlarını çardağın çatısına sabitleyin.

Mandal ve kayışlar, 15 kg kauçuk taban ağırlıklar veya ip kazık setleri gibi mevcut yöntemlerden birini kullanarak çardağı zemine sabitleyin.

Basit adımların ayrıntılı bir görünümü için montaj videosuna bakın.

Bu detaylı ve basit montaj talimatlarını takip ettiğinizde CLK 4x6 metrelik gazebonuz kısa sürede monte edilecek ve kullanıma hazır hale gelecektir.

CLK 4x6 Metre Gazebo Çadır Fiyatı Nedir?

CLK 4x6 metre katlanır gazebo çadır çardağın fiyatı kumaşın türüne, kişiye özel olarak, çatı şekline ve seçilen aksesuarlara göre değişiklik gösterebilir. İhtiyaçlarınıza en uygun kombinasyonu belirlemek için bir uzmana danışmanız tavsiye edilir.

CLK firması olarka sizlere kişiye özel, ölçüye göre ve el yapımı çardaklar üretmeye kararlıyız. Amacımız, kişiye özel yapıların oluşturulmasını ve imalatını gerektirse bile, müşterilerimize ihtiyaç duydukları tüm seçenekleri sunmaktır. Bağlam olmadan toptan satış fiyatları, son derece spesifik ürünlerin üretiminde uzmanlaşmış bir şirket için anlamlı değildir.

CLK 4x6 metre katlanır tente ölçülerindeki çardağınız için fiyat teklifi almak için lütfen istediğiniz çardağı yapılandırın ve 24 saat içinde teklif alın!
İletişim

CLK 4x6 metre Çadırın Kapalı Boyutu Nedir?

CLK 4x6 m gazebonun ambalaj ölçüleri 25x40x200 cm'dir. Sağlam, kompakt ve taşıması kolay!

CLK 4x6 Metre Gazebo Çadır Yüksekliği Nedir?

4x6 metre CLK gazebo portatif çadır çardağın giriş yüksekliği 215cm, maksimum toplam yüksekliği ise 388cm'dir. Çardağın yüksekliği isteğe göre 373 cm ve 358 cm olarak da ayarlanabilmektedir.
CLK 4x6 mtre gazebo çadırı dış bacakları sağlam 52x1.5 mm kalın alüminyum profilden imal edilmiştir. Çadırı taşıyan ayakların yanı sıra sallantı sırasında çökmesini engelleyen çaprazları profil içerisinden iki adet feder geçen sağlam alüminyum profiller destekler. Çadır ayaklarında yere basan kısımlar 3 mm sağlam çelik plaka ve pim sistemi çekme pim sistemi ile desteklenmiştir.
Su geçirmez kumasşı, dijital baskı seçenekleri, isteğe bağlı pendere veya kapılı özelleştirilebilir perde sistemi ile size 24 m2 kapalı alan sunan portatif CLK gazebo çadırlarını hemen satın almak için bize ulaşın veya link tıklayarak fiyatları gözden geçirebilirsiniz.


İletişim

Telefon 1
Telefon 2
E-mail

info@clkticaret.com 


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.