CLK Baskılı Tente Gazebo Katlanır Çadırları Fiyatları ve Baskı Seçenekleri

CLK Baskılı Tente Gazebo Katlanır Çadırları Fiyatları ve Baskı Seçenekleri

CLK Gazebo Baskılı Tanıtım Reklam Fuar Stand Çadırları İmalatı ve Satışı

İletişim: 0 535 661 97 22 ; 0 850 885 13 65

CLK Gazebo baskılı çadırları imalatı yapan lider firmadır. Alüminyum ve çelik profiller ile imalatı yapılan çadırlarımız tüm bütçelere uygun seçenek ve fiyat aralığında satışa sunulmaktadır. CLK Gazebo baskılı çadırları piyasada diğer satış yapan firmaların tedarikçi firmasıdır.

Baskılı gazebo tente katlanır çadırları Oxford kumaşa transfer baskı seçeneği ile baskı yapılan ve solma geciktirici özel malzemeler ile baskıya alınan su itici kumaş ile hazırlanmaktadır. Baskılar tasarım sürecinin ardından 2 gün içerisinde basılarak kesime hazır hale gelmektedir. Firmamız baskıdan çıkan malzemeyi kendi özel kalıpları ile dikime hazırlayarak çürüme yapmayan özel ipler ile birleşimlerini yapar destek ve ek parçalarını diker size teslimi geçekleşir

CLK Tavan Komple Baskılı Gazebo Çadır

CLK Tavan komple baskılı çadırlarımız tüm alan kumaşı baskıya verilerek çıkan parçaların birleşiminden oluşur. Bu yöntem diğer yöntemlerden daha maliyetlidir sebebi tüm kumaş baskıya girmesi ve burada oxford su iticili baskıya girebilen kumaş kullanılmasıdır.

CLK Saçak Etekler Baskılı Gazebo Çadırları

CLK saçak etekler baskılı gazebo çadırları tavan baskılı çadırlara göre daha uygun fiyatlıdır. Sebebi tavan kaplamalı hazır renk kumaş kullanılarak saçaklara ayrı bir oxford kumaşa baskı alınarak tavan ile birleştirilerek üretilmesidir. 

Tavan ve saçak baskılı CLK Gazebo çadırları haricinde yan perelerde reklam ve logo alanınızı görselliği arttıracak lan tek ön veya çift yön baskı seçeneğimiz bulunmaktadır. Baskı haricinde yan pereler tam perde, yarım perde veya şeffaf olarak tamamlanmaktadır.

Her iki baskılı çadırlar için fiyatlar USD kuruna ve maliyetlere bağlı olarak değişkenlik göstermektedir.

Türkiye'de tek imalatçı firma olan CLK Gazebo çadırları firmamızdan en uygun güncel fiyat almak için 0 535 661 97 22 numaralı telefon ile bize ulaşabilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.